hollistic pulsing lelek masszazs

Filozófia

A Holistic Pulsing filozófiája

Egy új idoszak vette kezdetét, melyet a „Vízönto korszaknak” nevezünk. Mindannyian érezzük ezeket az alapveto változásokat. Azok az értékek, amelyek még néhány évtizede elfogadottak voltak, mint például a materialista világkép, vagy a modern orvoslásba vetett hit, ma már megkérdojelezzük oket, mert idejétmúltnak tekintjük.
Az új gondolkodási mód megjelenési formája olyan, mintha az életfolyamatosan gyorsabb, hektikusabb, személytelenebb és kihívóbb lenne. A régi már múlandó, az új még egészen lassan, de jelentosen terjed. Ez sok emberben félelmet és szorongást idéz elo, ami egyfajta menekülés a realitás talajától. Ezek a félelmek, szorongások energiablokkokat idéznek elo, ami betegséget hoz létre az emberi szervezetben. Az emberek, hogy ne kelljen a saját félelmeikkel, problémáikkal szembesülni, inkább a betegségbe menekülnek, ami persze nem egy tudatos, hanem egy tudatalatti folyamat. Ennek a következménye, hogy az emberek az energiarendszerüket blokkolják, ezáltal energiahiány alakul ki, és ezek után már ezt az alacsony energiaszintet tekintik természetesnek.

Az új korszak beköszöntével az emberek egyre jobban felismerik, hogy az életükben bekövetkezett negatív eseményekért illetve betegségekért, ne másokat hibáztassanak, hanem a gondolkodásmódjukon kell változtatni.
Az életünk alakulását szinte teljes mértékben a gondolataink, döntéseink és tetteink határozzák meg.

Az általános orvoslás az utóbbi évtizedekben nagy fejlodésen ment keresztül. Az orvostudomány a technika segítségével hihetetlen eredményeket ér el, melyek csodálatraméltóak, viszont gyakran megtörténik, hogy a magas szintu tudás ellenére, a beteget mégsem tudják meggyógyítani. Ennek az a magyarázata, hogy a hagyományos orvoslás alapvetoen tüneti kezelés, nem a kiváltó okokat szünteti meg.

Gyakran egyszerubbnek tunik orvosokhoz, vagy gyógyszerekhez fordulni, azzal a reménnyel, hogy ettol meggyógyulunk, de valójában ez csak egy tüneti kezelés. Valós gyógyulás mindaddig nem következik be, amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg.
Amikor a már ismert út többé nem célravezeto a gyógyuláshoz, ekkor kap értelmet egy új út keresése. Ilyenkor célszeru az alternatív módszerhez folyamodni. Egyik ilyen osi módszer a Holistic Pulsing (a továbbiakban HP) terápia, mely Ausztráliából származik.
Mi HP terapeuták nem gyógyítunk, és nem diagnosztizálunk, hanem az egész EMBERT, a TESTET, a SZELLEMET és a LELKET kezeljük. Ennek hatására harmóniába kerül a kezelt személy, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat. Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik ezt Lélekmasszázsnak is.

A HP nem tudja, és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészíto és támogató terápia, meglepo sikereket képes elérni.

A betegségnek mindig üzenete van számunkra, azt üzeni, hogy hiba van a gondolkodásunkban, látásmódunkban. Amennyiben sikerül hibás gondolkodásunkat felismerni és ezen változtatni akkor, a betegség elveszíti az értelmét, melynek következtében beindul a regenerálódási folyamat.

A betegség okának felismeréséhez segítséget nyújt, ha az alábbi kérdéseket megválaszoljuk magunknak:

„ A Lélek Nyelve a Betegség.”
Minden lelki disszonanciánk megjelenik az energetikai testünkben. Amennyiben ez az energetikai állapot tartóssá válik, egy ido után a fizikai testben is betegség formájában megjelenik.. Amennyiben csak a tünetet kezeljük, ebben az esetben elnyomjuk a lélek jelzését, ezért hamarosan más tünet formájában jelentkezik lelkünk elégedetlensége. Ezért fontos mindig a tüneti kezelés mellett a kiváltó ok kiderítése is. Amikor a kiváltó okokat megtaláljuk, gyakran már a felismerés is beindítja a gyógyulási folyamatot.

 

X

ANYUMASSZÁZS MEGHÍVÓ

Kedves szülők, nagyszülők és gyermekek!

Szeretettel meghívjuk önöket a 2014. március 29-én XX. ker.-ben található Gyöngyház-központban megrendezésre kerülő "ANYUMASSZÁZS", lélekmasszázs nyíltnapunkra.

A rendezvény elsősorban a szülőknek, nagyszülőknek kíván segítséget, betekintést nyújtani, tájékoztatáson, ingyenes kipróbáláson, visszajelzéseken beszámolókon át megismerni egy segítő technikát.

Bővebben...